Zlata
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Zlata Petrović dotakla se svoje prošlosti, te ozbiljno potkačila koleginicu i nekadašnju suparnicu Nedu Ukraden.

Naime, Zlata je ušla u vezu sa Sašom Popovićem neposredno nakon što je Neda izašla iz iste, te otkrila da zna mnogo stvari o njoj.

- Volim da pričam o sebi, ali ne o drugima. Ta priča o njoj je bila pre mene, posle toga smo Saša i ja ušli u vezu, tako da znam sve oko toga. Kad se njihova priča završila, bila sam sa Sašom, a kad uđeš u vezu, svako priča o bivšoj ljubavi. U toku sam sa svim što se desilo. Imala bih sve naslovne strane kad bih pričala o drugima, ali bih mrzela sebe - rekla je Zlata.

Petrovićeva je iskoristila priliku da nekadašnju suparnicu još jednom potkači, te se dotakla teme i knjige koju je napisala Neda Ukraden. 

- Svaka čast, poštujem Nedu i sve što je postigla. Izgleda kao da ima 30 godina i to je za divljenje. Volim radne ljude, ali nikada ne bih napisala knjigu. Živa reč je najbolja. U knjizi može da se ulepšava. Mislim da sam na sve te teme već pričala, nekom sam simpatična, nekom luda i meni je to OK. Knjiga nije za mene. Ništa ne bih rekla što već nisam. Iskrena sam, ne krijem, i najbolje i najgore sam ispričala. Neko nije imao hrabrosti do sada da kaže neke stvari, pa je to uradio u knjizi - odbrusila je Zlata koleginici.


- Nema razloga da ulepšavam svoj život, nego pričam otvoreno. Zato me ljudi različito doživljavaju. Ja ne volim da mi posle intervjua kažu da je bilo fino ili ok. Hoću da to privuče pažnju, da ima težinu. Najgore je da mi onaj kojeg gledam ne drži pažnju, da mi je onako, bezveze ili ništa. Ako kažem da je fino, znači da nije ništa. Nebitno o čemu se radi. Mnogi pevači imaju sjajne glasovne mogućnosti, ali ne intrigiraju, ne drže pažnju. Ja mnoge pevače volim da slušam dok pevaju, ali ne i da slušam kad pričaju. Bude rupa. Ništa. Ja nemam problem da kažem da sam Romkinja, da ispričam sve što imam. Što da se foliramo - zaključila je pevačica za Svet. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading