Instagram
Foto: Printscreen/Printscreen

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Ana pre više od 20 godina usvojili su šestomesečnu devojčicu Petru.

Ana i Petra su nedavno gostovale u jednoj emisiji na RTS, a tom prilikom je prikazana i prva fotografija koja je nastala kada je Petara stigla u njihov dom.

- Ovo je slika prvog dana kada je došla u našu kuću, tog dana sam je donela, imala je šest meseci - rekla je tada Ana Divac, a na priloženoj fotografiji se vidi Ana Divac koja drži u naručju Petru.

- U svemu postoji faktor sudbine, a kada se deca usvajaju vi ih ne birate, oni vama daju dete. Kada smo je ugledali, mi smo nju zavoleli - kazala je Ana tom prilikom.

Snežana je istakla da se seća kako je protekao prvi razgovor i saopštenje Petri da je usvojena. 

Podsetimo, Petra je nedavno opisala detinjstvo u kojem je na najbolji mogući način prihvaćena od svih članova porodice, kao i kako je odrastala i kako je vaspitavana od strane slavnog košarkaša Vlada Divca i njegove supruge Ane. 

- Moja braća i ja smo odrasli pod lupom, sada se prati sve, prate se društvene mreže. Sada je sve dostupno, ukucaš nečije ime i faktički saznaš celu istoriju osobe. Ja se trudim da imam svoje mišljenje i da ga istaknem. Roditelji su me naučili, posebno moja majka, oba roditelja su mi "glas razuma", ali ona mi je govorila:"Ajde, jedina si ženska naslednica, jedino si žensko u porodici, nemoj da te ljudi koriste, stani iza svojih reči" - rekla je ona, i dodala da li su Ana i Vlade Divac vodili računa o tome kako se njena braća i ona predstavljaju u javnosti. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading