Nina Badrić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nina Badrić održala je pre nekoliko dana nastup pred beogradskom publikom.

Pevačica je pre nastupa istakla da obožava našu prestonicu i da joj je ovde svakom prilikom fantastično.

Nina Badrić

Promo

 

Šta volite da pojedete kod nas?

- Sve. Izbor i ponuda su fantastični. Noćni život isto tako.

Ipak, svi smatraju da retko nastupate u Beogradu.

- Ja milsim da sam tu prečesto. Trudim se da biram mesta gde ću, kako ću i šta ću nakon svih ovih godina. Zahvalna sam jako na svemu. Moje pesme uvek zavole neke nove generacije koje su nastale kad se neki od njih nisu bili ni rodili. Sad radim i na albumu. U planu je posle mnogo godina i veliki koncert u Areni sledeće godine.

Da se ne bavite pevanjem, kojom profesijom biste se bavili?

- Ne znam da li bih imala šanse u nekoj drugoj profesiji. Mogla bih svašta da radim. I da kopam krompir i da budem poljoprivrednica, mogla bih biti sve. Ja sam osoba koja je dosta vredna i idu mi od ruke i obični kućni poslovi. Svi misle da mi živimo neki ekstra život, ali na početku i na kraju dana ja sam obična žena kao i svi. Mene je sve u životu sudbinski vodilo prema ovom. Meni muzika nije posao, već ozdravljenje.

Koja je vaša najveća neostvarena želja?

- Ima ih puno. Možda da proputujem svet.

Šta vas najviše usrećuje u životu?

- Publika. Usrećujem i samu sebe. Osoba sam kojoj ne trebaju specijalni efekti da bih imala dobar dan. Čim se probudim zahvalim se Bogu na svemu. To je život. Bez obzira da li je kiša, sneg ili sunce, ja se radujem svakom novom danu. Mislim da je to život. Mi ljudi obično odlažemo stvari za nešto i nekada, ali mislim da smo jako kratko tu i da treba da živimo u miru, da se izmirimo sa svima i da budemo zahvalni na svemu.

Postoje li neki period u vašem životu kad nije bilo sve najsjajnije?

- Puno je takvih perioda. Ista sam kao i svi, ali je naš posao specifičan, jer pred ljude moraš izaći sa osmehom i vedrinu. To je dosta teško, jer se posle moraš vratiti u neku svakodnevicu koja nije bajna. Da ne verujem u Boga, mislim da nikada neke krstove ne bih podnela. Aovako sam ih podelila i lakše mi je.

Aleksandra Prijović je nedavno podelila snimak kako peva vašu pesmu, te se javno zahvalila na podršci.

- Aleksandru sam videla još kad se takmičila u "Zvezdama Granda" i kad je pevala "Čarobna jutra". Tad sam obratila pažnju na nju. Za posao koji radi, kapa dole. Ovo je zaista rekord. Ne znam da li će iko ikada i da li je neko pre napravio ovako nešto. Poslovno se tom činu mora skinuti kapa i reći: "Svaka čast na svemu što radiš!" Meni je lično draga i simpatična. Pred njom je tek velika priča. Verovatno je i ona sama u šoku zbog svega.

Aleksandra

Foto: ATA Images

 

Jednom prilikom ste prokomentarisali da su "žene kad dođu u pedesete godine, jednom nogom u grobu. Ipak, sad tvrdite da se osećate i izgledate nikad bolje.

- Ne znam šta bih rekla. Mladost-ludost. Mlad čovek svašta blebne, pa sam tako i ja blebnula masu gluposti za koje sam, kada sam ih kasnije pročitala, pomislila: “Šta ti je bilo sa glavom kada si takve stvari izjavljivala?” Sada su najdivnije žene koje poznajem upravo u četrdesetim i pedesetim godinama, koje ti donose mir. Nisi više klinka koja se bori za svoju poziciju, koja mora puno da radi i stvara. Sada sam u godinama kada mogu sebi da odaberem tempo života kakav želim i to je ono najlepše. Više se ničim ne zanosim. Jednostavno, samo mi je cilj da živim miran život i to je sve - rekla je Nina za Kurir.  

 

@alo_portal FILIP I JA SMO SAMI SVE URADILI Prija šokirala odgovorom na pitanje o porodici! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #fypシ゚viral #aleksandraprijovic ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading