Kuma Jelene Karleuše
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ivana Kukrić, koja je važila za jednu od najlepših manekenki na našim prostorima, a domaća publika je pamti po ulozi u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Zločin i kazna", već godinama sa porodicom živi na relaciji Beograd - Budva, ali priznaje da bi volela da ćerke odgaja u Srbiji.

Ona je već godinama u skladnoj zajednici sa crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, kog nikada nije predstavila javnosti, a njih dvoje su nedavno dobili i drugo dete, a prvu ćerku Hanu su dobili 2018. godine.

Kuma Jelene Karleuše

Foto: Printscreen/instagram

 

"Porodila sam se prirodnim putem, porođaj je prošao lagano i brzo, a oporavak još brže. Već sutradan sam izašla iz bolnice. Mogla sam još da ostanem, ali nije bilo potrebe. Porodilište je fantastično, ima privatne apartmane i podseća na hotel. Procedura je takva da sami odlučujete da li želite da neko prisustvuje porođaju. Moj suprug je bio sa starijom ćerkicom, koja nije mogla da prisustvuje, pa zato nije bio ni on. Babice su zaista non- stop prisutne i vrlo su pažljive i nežne i sa trudnicama i bebama", rekla je Ivana i otkrila da se mesec dana nakon porođaja vratila u formu.

 

 

"Mislim da je sav višak bio u stomaku. Skoro sve kilograme sam izgubila za desetak dana. Naravno, stomak se još vidi, ali se i to vraća u normalu. Volim zdravu hranu i trudim se da uglavnom nabavljam domaće namirnice, iz prirodnog uzgoja, što je danas izuzetno teško. Toliko smo zatrovani svakakvim pesticidima, da je postao pravi luksuz hraniti se domaćom, neprskanom hranom".

Ivana i njen suprug poslednjih nekoliko meseci žive u Los Anđelesu, ali priznaje da voli kada dođu u Srbiju i Crnu Goru.

"U Srbiji i Crnoj Gori imamo pomoć, budući da suprug dosta radi, pa je samim tim i bolja organizacija".

Ivana priznaje i da danas kao majka dve devojčice ipak ne može da zamisli da živi u Americi.

"Amerika se dosta promenila, definitivno nije ona ista zemlja koja je bila kad sam živela ovde. Nažalost, puno mojih poznanika, posle dugogodišnjeg života u Americi, vraćaju se u Evropu. Sad kad imam decu, nisam sigurna da bih volela da ih ovde odgajam. Puno stvari koje se trenutno propagiraju su meni zastrašujuće".

(Zadovoljna)

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading