OVO JE KUĆA VERICE ŠERIFOVIĆ U KRAGUJEVCU Suvi luksuz, vodila je računa o svemu, a detalji obaraju s nogu
Foto: Alo.rs

Kuća Verice Šerifović nalazi se u Kragujevcu i veoma je lepo uređena. Naime, Verica je svaki kutak oplemenila pažljivo biranim detaljima, a neke je i sama stvorila. I Veričina ćerka Marija često voli da provodi vreme u domu u kom je odrasla, te ne čudi što vila odiše toplinom porodice i sloge.

Verka, kako je Marija iz milošte zove, uredila je sve po najvišim stanardima, pa enterijer, ali i eksterijer ostavljaju bez daha. Budući da tek ponekad majka Marije Šerifović deli fotografije na društvenim mrežama iz svog doma, prava je retkost za javnost da ima uvid u ovo luksuzno zdanje.

Kuća Verice Šerifović je velelepna vila, koja ima prostrano dvorište, ali i posebni deo koji je pretvoren u poslastičarnicu. Naime, pevačica samostalno vodila posao, a nije joj prvi, put budući da je bila vlasnica poslastričarnice na Novom Beogradu, koju je bila prinuđena da zatvori zbog slabog prometa, kako je pisao svojevremeno Blic.

Sudeći po raskošnim detaljima unutar vile, pevačica i njena ćerka uživaju i opuštaju se, a uz Verku je uvek i njen verni pas Tobi kojeg takođe možete videti u foto-galeriji.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading