EVO ZBOG ČEGA SU SE RAZVELI ŽIKA I DAJANA Jakšić razvezao jezik, pa otkrio istinu o razlazu
Alo

Žika Jakšić godinama je bio u braku sa 24 godine mlađom Dajanom Paunović, a sada je otkrio zašto je došlo do njihovog razilaska. 

Šest godina nakon razvoda, Jakšić je priznao da je on bio taj koji je presekao, te stavio tačku na brak sa lepom plavušom.

- Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih - rekao je Žika i istakao da je tako bilo najbolje za sve. 

- Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način - rekao je Žika i istakao da su sinovi uvek bili na prvom mestu.

Podsetimo, Žika trenutno uživa u ljubavi sa Tijanom Mijailović koja je iz Kraljeva i prethodno je bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom sa kojim ima sina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading