OD DRUGOG MESECA IMA PARALIZU MOZGA, GODINAMA JE U KOLICIMA Dado Polumenta kroz jecaje progovorio o rođenoj sestri
Foto: Printscreen/blic tv

Pevač Dado Polumenta već godinama je aktuelan u javnosti, a svoj privatni život čuva u strogoj tajnosti. Tako je malo kome poznata činjenica da Dado ima rođenu sestru Dajanu, ali i to da ona ima ozbiljne zdravstvene probleme. 

Kako je Dado Polumenta ispričao, Dajana je rođena kao zdrava beba, ali kada je imala dva meseca sve se promenilo. Tada je dobila temperaturu 42, a zbog greške lekara njoj je ostalo paralizovano šezdeset posto mozga i od tog momenta počeli su da joj otkazuju mišići.

- Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome - kroz jecaje je rekao Dado u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović". 

Na promociji svog albuma pre par dana, Dado je medijima otkrio da Dajana ne može da čuje njegove pesme.

- Sestra nažalost ne čuje, ona reaguje... Seća se mene kada bih je šminkao, češljao, seća se moje energije, kada god ja dođem, pita me da pijemo kafu, da zapalimo cigaru, a to u njoj probudi neki adrenalin i automatski povezuje to sa periodom kad smo bili deca. Ona od drugog meseca ima paralizu mozga... To je jedna jako teška priča - rekao je Dado i dodao:

- S druge strane, zahvaljujući njoj smo mi kao članovi njene familije dobili zaista nešto specijalno u životu. Neku dobrotu, čistoću, lepotu, što može takvo jedno dete da ti donese u život. To je bezgrešno stvorenje i kad rasteš s takvom osobom, poprimiš i ti njene epitete i budeš osoba koja razume nekog ko ne priča, ko ne čuje. Meni je mnogo pomogla u životu - zaključio je pevač tada za Telegraf. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading