Darko i Marina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić oženio se Katarinom pre nekoliko meseci, a iz prethodnog braka i veze ima dvoje dece, ćerku Lorenu i sina Alekseja.

Iako je nakon turbulentnog perioda sa Anom Sević našao zajednički jezik, njegov odnos sa Marinom Gagić još uvek je na klimavim nogama.

Nesuđena tašta Darka Lazića, baba njegove bivše Marine Gagić, Živka, prozvala je pevača u komentarima ispod fotografije na Instagramu.

Darko sa Lorenom

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, na fotografiji koju je Darko objavio na drutvenoj mreži Instagram, folker je pozirao sa mezimicom, a među desetinama komentara našao se i nimalo pozitivan Marinine babe, Živke.

- Sa sinom za rođendan nema ni otpozadi jer se nije ni slikao ni kada su se duvale svećice. Nije ga bilo sramota - napisala je baba Marine Gagić nesuđenom zetu.

Podsetimo, na Darkovoj svadbi nije prisustvovao sin Aleksej. Lazićeva supruga otkrila je da se on sa bivšom posvađao dan- dva pred svadbu, dok je pevač detaljnije progovorio o toj situaciji.

- Ja sam Marinu pitao, znam da ona svakako ne bi došla na svadbu, ona je u drugom fazonu. Izrevoltirana je, iz ne znam kog razloga. Ja sam njoj rekao: "Dobro neka Aleksej dođe, to je moj sin, tu će biti i Lorena", ona je rekla kao: "Dobro nikakav problem, okej". I dan pred svadbu otišao sam po svoje odelo i njemu sam kupio isto takvo odelo. Zvao sam je da izađe da joj dam odelo, ona kaže: "Za šta, bre odelo", rekao sam: "Pa za Alekseja, za svadbu reko". Ona je tu meni odbrusila: "Kakva, bre svadba!". Sad citiram njene reči, neka se ljuti koliko hoće jer vidim da je oplela po meni po novinama kako ona nije dobila pozivnicu. Pa druže, ne možeš da dobiješ pozivnicu kad nisi dobra, da si normalna dobila bi pozivnicu. Ja je pitam: "Kako misliš kakva svadba", rekla je: "Ne dolazi u obzir, ne može dete na svadbu", reko daj Marina, nemoj da me zezaš, čoveče, to su gluposti, meni to znači. Rekla je: "Baš me briga za tvoju svadbu" i spusti mi slušalicu - rekao je Darko u emisiji na "Blicu". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading