Dragana Katić
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Voditeljka Dragana Katić na jednoj muzičkoj promociji osvrnula se na devojke koje nakon takmičenja u rijalitiju postaju voditeljke.

Njena koleginica Lea Kiš je nedavno u intervjuu istakla da joj ne prija to što rijaliti igrači lako uplove u novinarski posao, i da tom profesijom ne bi trebalo svako da se bavi.

Poznato TV lice dalo je svoj sud na brojne bivše takmičarke "Zadruge" koje su promenile profesiju, te naglasila da nisu njene koleginice:

- Prvo moram reći da jako retko gledam televiziju, to je prednost tih nekih godina i iskustva. Gledam neke emisije čiji me sadržaj interesuje, i te emisije vode pravi voditelji. To što su neki bili u različitim emisijama, rijalitijima, pa sada rade kao voditelji, takvo je vreme, i takav je trend. Videćemo ko će koliko da traje, ja sam mnoge ispratila što se tiče i pevača i pevačica, ne zato što sam ja htela već zato što su oni smatrali i ponašali se onako kako nije trebalo, pa im se završila karijera - ističe voditeljka, pa dodaje:

- Ako neko želi to da gleda, meni je to u redu. Uvek sam to govorila, kad dođe nečiji koncert, on će biti rasprodat. Svedoci smo toga da su predstave u Boegradu sve rasporodate. Kada izađe prvog repertoar, Kolarac je uvek rasprodat, svi dobri koncerti su prodati i to znači da su ti ljudi trajali, da su se dokazali. Tako će isto biti i u ovom poslu. Ako uredništvo televizije smatra da takve osobe treba tu da se pojave i rade neki posao, pa neka rade. Nisu moje kolege odmah da se razumemo - poentirala je Dragana Katić za "Telegraf". 

Podsetimo, na prozivke Lee Kiš upućene bivšim učesnicama rijalitija odgovorila je Kija Kockar, koja se oglasila za naš portal i tom prilikom priznala: 

- Ako mislite da treba ovde ja da se pronađem, nisam se pronašla. Pre šest godina sam pobedila i nikad nisam ušla u rijaliti niti ću. I od tada u svakoj oblasti nižem uspehe. Moj privatni život je samo uvek pogrešno nagađanje u medijima. Pomažem ne samo sebi nego i drugima. Lea ima pravo na svoje mišljenje, ali smatram da koga kod da je htela da uvredi samo je sebe kompromitovala sto uopste komentariše. Svako ima pravo da radi. Ako je na nekog ciljala, pa nije se sam zaposlio, neko ih je zaposlio. Možda bas njen poslodavac. Zar nije ona radila na Pinku? Sad na Grandu? - istakla je Kija za Alo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading