Buba objavio Karleušin video
Foto: Alo/Printscreen

Bosanski reper Buba Koreli već nekoliko puta upućivao je komentare svojoj koleginici Jeleni Karleuši, a čini se da je sada prevazišao svačija očekivanja.

Poslednji u nizu komentara Koreli je ostavio ispod Karleušinog video-snimka u kom je ona pokazala kako bi se obukla za sahranu i odlazak na groblje, a na kome je, kako je i sama rekla, "gola ispod kaputa i nema ništa od garderobe".

- Volim da te vidim golu na svakoj platformi, ali i obučenu. Je*eš hejtere, ti si najzločestija - napisao joj je Buba na engleskom jeziku, uz skraćenicu "xoxo", koja u prevodu znači "zagrljaji i poljupci". 

Buba je nedavno na svom Instagram storiju podelio i Jelenin golišavi snimak na kome se ona vidi u malenom bikiniju, a uz vrele prizore reper je okačio njenu pesmu "Benga". Na njeno vitko telo definitivno nije ostao imun, te je u opisu to i sam priznao:

Uh, mašala - napisao je tad reper.

Podsetimo, Jelena se nedavno, gostujući na K1 televiziji, dotakla upravo i Bube Korelija.

- Sviđaju mi se i ona dva lika, onaj jedan koji me stalno vređa, Džala i Buba. Oni mi se sviđaju, smatram da su jako talentovani tekstopisci i producenti. Bez obzira na to što je onaj jedan debeli, ima neki problem sa mnom. Verovatno se loži na mene. To sam već rekla. Ali su oni meni super - rekla je Jelena tada.

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading