PIJEM PIVO SA DECOM NA FAKULTETU: Kija Kockar šokirala izjavom, pa otkrila kako izgleda studentski život u četvrtoj deceniji
ALO

Voditeljka i nekadašnja rijaliti učesnica Kija Kockar (34) ove godine upisala je Pravni fakultet, a sada je podelila svoje utiske o studentskom životu.

Ovo je Kijin drugi put da studira, a kako je otkrila, studenti je prepoznaju, te traže da se fotografišu sa njom.

- Moram da se posvetim studijama, kreću kolokvijumi. To što sam upisala fakultet je mač sa dve oštrice. Sad svi čekaju šta će biti i kako će biti. Drago mi je da već imam završeno nešto, ovo mi je drugi fakultet, tako da sam u tom smislu malo opuštenija, ali je teško - rekla je Kija, pa dodala: 

- Prepoznaju me na fakultetu. Prilaze da se slikaju sa mnom, nekad. Ali me tretiraju kao normalnog studenta i ja se tako postavljam. Uneli su mi neku novu energiju, idem sa kolegama na pivo posle fakulteta, družimo se, u kontaktu smo, pošto sam ja kapiten mog tima na Rimskom pravu. Pomažem im dosta, kad god nešto zeznu kod profesora, ja ih izvlačim. Zaista divna deca - zaključila je Kija za Blic.

Inače, Kija Kockar trenutno radi kao voditeljka, a neretko ističe da je i više nego zadovoljna svojim pozivom. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading