Darko i Dušica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Juče je kao bomba odjeknula vest da je voditeljka Pink televizije, Dušica Jakovljević, dala otkaz, a kao razlog se navodi prelazak na drugu televiziju.

I dok je Dušica za Alo! ostala suzdržana i nije želela da komentariše svoje nove poslovne angažmane, sa njene nove televizije izdali su i zvanično saopštenje i istakli da Dušica više neće biti voditeljka već će biti savetnik Saši Mirkoviću na Hajpu, a spominje se i produkcija.

Većina njenih kolega sa ružičaste televizije upitana je da prokomentariše ovaj, kako mnogi navode, neočekivani potez, a jedan od njih je i njen dugogodišnji kolega i prijatelj Darko Tanasijević.

Uz dužno poštovanje, ne bih ništa komentarisao jer ništa i ne znam osim onoga što sam mogao da vidim u medijima, niti bih sebi u ovom trenutku dao za pravo da komentarišem tuđe poslovne odluke o kojima nemam pojma - rekao je Darko za portal "Espreso".

Dušica je za Alo! istakla da još uvek ne želi da komentariše bilo kakve navode.

- Neću se oglašavati još uvek povodom toga, hvala, bićete obavešteni - kratko je poručila Dušica za Alo!.

Podsetimo, Dušica je bila voditelj na premijeri filma “Pokidan” u Štark Areni, koji je urađen po motivima iz života najveće zvezde na Balkanu, Ace Lukasa, a mnogi su već tada bili iznenađeni otkud ona tu, budući da su u organizaciji bili isključivo voditelji Hajp televizije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading