Tijana se preselila kod Vuka
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em nedavno je ozvaničila vezu sa reperom Vukom Mobom. Njih dvoje su od tog trenutka postali jedna od glavnih tema gradskih spekulacija, a mnogima je simptomatično to što se pevačica za kratko vreme od raskida sa bivšim rapidno prešaltala na drugog muškarca.

U tom periodu Tijanu su pratili paparaci, te su se pojavili prvi snimci ispred Vukove vile. Naime, Tijana je uhvaćena da dane provodi u Vukovoj vili, pa je ekipa emisije ,,Paparaco lov" pomislila da se pevačica brže bolje preselila u luksuznu reperovu vilu.

Milentijevićeva je bila vidno neraspoložena i po svemu sudeći umorna, te se sve vreme "vukla" i jedva izašla iz njegove kuće kako bi preuzela poštu. Bila je u crnim helankama i običnoj beloj majci i bez šminke na licu, pa ju je bilo teško prepoznati, međutim, od repera nije bilo ni traga ni glasa tog dana.

Nedavno je Vuk Mob progovorio o odnosu sa Tijanom i otkrio kako su se upoznali:

- Priznajem, Tijana mi se dopadala i pre nego što smo se upoznali. Hteo sam da je kontaktiram, pa sam joj poslao poruku preko Instagrama. Počeli smo da se dopisujemo i shvatili smo da moramo da se vidimo. U vezi smo već mesec dana - izjavio je Vuk Mob za Informer. 

Inače, Tijana i nema baš sreće kada je ljubav u pitanju, s obzirom da su joj prethodne ljubavne romanse bila kratkog daha, dok je jednog bivšeg optužila i za nasilje.

@alo_portal Anđela Đuričić golog stomaka na premijeri filma Pokidan: Grudi pucaju #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #pokidan #acalukas #andjeladjuricic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading