Stoja Novaković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Na koncertu Stoje Novaković i Daraka Lazića u nemačkom gradu Dortmund dešavale su se mnoge zanimljive stvari.

Osim što su Stoja i Darko još jednom dokazali da su vrhunski pevači i pravi profesionalci u svom poslu, dok je Stoja pevala prvo je izašao jedan muškarac da zaprosi svoju devojku, a onda se desila najmorbidnija stvar koja se verovatno još ni jednom pevaču nije dogodila u karijeri.

Naime, izvesna Admira iz Brčkog dala je Stoji poveći papair na kojem je pisalo: “Molim te, pevaj mi na sahrani“. Stoja je ostala zatečena, šokirana tom pisanom porukom, pa je čak kratko stala i s pesmom. Nakon što je završila prvi blok, u bekstejdžu je još uvek bila šokirana.

Stoja Novaković

Foto: Ataimages

 

- Svašta sam doživljavala, proživljavala, videla tokom karijere, ali da me neko otvoreno moli da mu pevam na sahrani, za mene je to jako tužno i strašno – rekla je Stoja za Express.

Ubrzo se u bekstejdžu pojavila i Amira i još jednom potvrdila ono što je napisala.

 - Ja ovu ženu jednostavno volim, ma ona je moje božanstvo i zaista želim da mi peva na sahrani. Ja sam zdrava, ali eto ako umrem pre Stoje – rekla je Amira.

@alo_portal Anđela Đuričić golog stomaka na premijeri filma Pokidan: Grudi pucaju #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #pokidan #acalukas #andjeladjuricic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading