Porodica Jelene Karleuše
Foto: Alo/Printscreen

Aleksandra Prijović mesecima izaziva pažnju medija u regionu brojem rasprodatih kocerata, ali ne i pažnju Didi Džej koja tvrdi da ne zna za pevačicu.

Ova njena izjava razbesnela je korisnike društvenih mreža, a u pomoć joj je odmah pritekla Jelena Karleuša koja se oglasila preko Instagrama.

- Čemu ova masovna obrušavanja na Didi Džej zato što žena ne zna ko je Prija? Nije vam ona kriva zato što vi znate, niti vas bilo ko zbog toga napada. Sada je već vreme da se saberete - poručila je diva.

Podsetimo, Dijana je u jednoj emisiji komentarisala stajlinge mnogih naših pevačica, ali kada je trebalo da prokomentariše stil naše, trenutno najpopularnije pevačice, ona je rekla da ne zna o kome se radi, niti da zna kako ona izgleda.

- Iskreno, nikada nisam videla kako ona izgleda - kratko je rekla Didi za "Republiku".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sneki

04.11.2023 16:59

Nisam fan JK,ali je u pravu što brani Didi.Zašto svi moraju da znaju ko je pevaljka Prija?Niko ne bi čuo za nju da nije Bobina snajka.Proslavila se na osnovu toga što se udala za Bobinog sina,a sada je forsira Fahreta,da bi bar neko iz njihove porodice još bio poznat.Skoro svi posetioci po arenama su pušteni besplatno,samo da bi bilo više ,da ispadne kako je napunila nekoliko puta arene.