Porodila se Nadica Ademov
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Nadica Ademov nedavno se porodila i na svet donela devojčicu koju je dobila sa milionerom Damirom iz Nemačke, koji joj je kupio i luksuzni stan u kojem žive u elitnom naselju.

Misteriozni Damir koji ne voli da se eksponira, pre nekoliko dana privukao je pažnju javnosti kada je u besnom "poršeu" došao po suprugu i naslednicu u jedno privatno porodilište.

On joj je kasnije priredio iznenađenje u stanu u kojem žive, a za koji su iskeširali minimum 500.000 evra.

Nadica i njen milioner žive u jednoj od najluksuznijih zgrada na Novom Beogradu, popularnom oblakoderu u kojem žive mnoge poznate ličnosti, od Đokovića do sina Lepe Brene...

Iako ne voli da se hvali i pokazuje svoju imovinu, Nadica je na svom profilu objavila čak nekoliko slika i pokazala deo komfornog stana za čije opremanje su takođe dali više desetina hiljada evra.

Pored mermera i luskuznih detalja koji krase stan, veliku pažnju privlači i beli klavir koji krasi dnevnu sobu, čija vrednost nije poznata. Plišane mede i njeni portreti gotovo su svuda po stanu.

Podsetimo, pevačica Nadica Ademov je dobila dete sa biznismenom Damirom iz Nemačke, sa kojim se zabavlja oko tri godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading