Javne ličnosti na koncertu Aleksandre Prijović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović poslednjih mesec dana dostigla je istorijski uspeh sa koncertima koje je imala ili će tek imati na prostoru bivše Jugoslavije.

Naime, zbog ovoga "njena cena" za nastupe je vidno skočila, tako će ona postati rekorderka kada je u pitanju doček Nove godine, ako se gleda cena karata za njen nastup.

Svako ko bude želeo da u 2024. godinu uđe uz njene hitove u banket sali renoviranog Sava centra moraće da izdvoji popriličnu svotu - jeftinija karta je 150, dok je skuplja čak 250 evra.

Novčani iznos koji za najluđu noć treba da izdvojite, ukoliko odlučite da je dočekate s mladom muzičkom zvezdom, zavisi od pozicije stola u sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom noći. Onih koji su u ponudi. Svako piće koje nije u karti moraće dodatno da se plati.

Kolika je potražnja za Prijovićkom, svedoči i to da su najskuplji stolovi od 250 evra za njen nastup u najluđoj noći rasprodati samo nekoliko sati nakon što je reklama za koncert objavljena u javnosti.

Oni koji sa Prijom budu ispratili staru i ušli u novu 2024. na meniju će imati i od ptice mleko, pa će tako ljubitelji njene muzike uživati i u najskupljim morskim plodovima, vegetarijanskom meniju, roštilju, raznovrsnim salatama i piticama, pa čak i u podvarku sa pečenom svinjskom butkicom, kao i u preko deset različitih vrsta poslastica.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading