Verica i lazar
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Verici Rakočević i Veljku Kuzmnačeviću nisu predviđali dugu vezu zbog razlike u godinama, a oni u ljubavi uživaju duže od decenije. 

U poslednje vreme zbog velike razlike u godinama u žiži interesovanja su glumac Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa izabranica, koja je i reagovala na fotografiju Verice i Veljka na kojoj razmenjuju nežnosti. 

Naime, ona je ispod fotografije na kojoj se kreatorka u centru Beograda ljubi sa izabranikom ostavila komentar u vidu emotikona. 

 

 

- Grlim te i ljubim na Trgu Republike u gomili lažne pozorišne publike, volim kad me Vera isprati do posla - napisao je Veljko uz fotografiju sočnog poljupca, a Anica je stavila nekoliko emotikona u obliku srca, a Verica joj je odmah uzvratila.

- Vera je ljubav i zahvalnost - napisala je majka Anice Lazić, Ankica, a Verica joj je odgovorila:

- Sunce moje milo - napisala je ona.

Podsetimo, Anica je juče objavila fotografiju iz kuhinje, pa tom prilikom pokazala šta sve radi za svog partnera, proslavljenog glumca, Lazara Ristovskog. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading