NEĆEMO DA SE LAŽEMO DA JE SVE IDEALNO! Petar Mitić javno progovorio o problemima koje ima u braku sa Ivanom Pavković
Alo

Petar Mitić i Ivana Pavković u braku su od 2013 godine, upoznali su se na takmičenju "Zvezde Granda" i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Krajem gorepomenute godine dobili si sina Vujadina, a prošle godine dočekali su i blizance Vuka i Vojina.

Naime, iako, na prvi pogled, u njihovom braku sve deluje bajno, pevač Petar Mitić tvrdi da nije tako.

- U našem slučaju ja uvek kažem, samo dogovor kuću gradi, pa i vezu, pa i brak. Moraš da se trudiš da očuvaš brak i pozitivnu atmosferu. Ljudi se dosta udalje kada nema dobre komunikacije, kod nas je to sve super. Bukvalno moraš da se trudiš da očuvaš neke stvari, da se problemi ne guraju pod tepih – rekao je Petar i otkrio kako neguju njihovu ljubav:

- Dovoljno je samo negde otići, promeniti prostor ili izvesti suprugu na neku prijatnu večeru, kupiti neki skroman poklon, recimo cveće, parfem… Ništa specijalno, moja supruga nije zahtevna - ispričao je pevač i dodao da u njegovom i Ivaninom braku nije sve idealno.

- Nećemo da se lažemo da je sve idealno, mada smo u poslednje vreme baš zauzeti i nemamo ni vremena da se posvađamo, ali to uvek budu neke gluposti - objasnio je Mitić o sa osmehom progovorio o razlogu poslednje svađe.

- Evo ja ću da vam ispričam. Poslednji put sam se svojski trudio da smirim svoju ženu jer je bila opterećena ovim slavljem, žensko kao žensko. Želela je da sve bude pod konac ali to tako ne može - kroz smeh je ispričao on za Grandonline, dok se Ivana našalila da je samo reč o njenoj bezazlenoj histeriji.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading