Lepa Brena
Foto: Promo/Promo

Novu godinu Barani i svi posetioci dočekaće uz balkansku zvezdu Lepu Brenu i njene vanvremenske hitove. 

Koncert će se održati na platou ispred Sportske dvorane Topolica, a atmosferu pred spektakl zagrejaće barski rok-bend Akademia. Nakon koncerta Lepe Brene, očekuje nas after-party sa DJ Mr.Jools.

Miljenica publike širom bivše Jugoslavije obećava nezaboravan provod i sjajno raspoloženje sa kojim ulazimo u Novu 2024. godinu. Pevaćemo hitove poput „Jugoslovenka“, „Luda za tobom“, „Ti si moj greh“, „Šeik“ i mnoge druge.

Da novogodišnja čarolija bude potpuna, u našem gradu će praznična fešta trajati sedam dana, a osim glavnog događaja, u epicentru zabave nas očekuje još zvezdanih koncerata i još zabave - za sve uzraste.

Novogodišnji happening će početi 27. decembra, a detaljan program ćemo otkriti narednih dana. Posebno nas raduje uspešna saradnja sa svim lokalnim bendovima koji će nastupati tokom Novogodišnjeg Happening-a. Naši sugrađani i turisti će tokom praznika uživati u odličnim koncertima, svirkama, događajima i novogodišnjoj atmosferi na moru.

Turistička organizacija Bar će tokom Novogodišnjeg Happening-a dati u zakup 13 montažnih objekata (kućica), na kojima će se služiti hrana i piće. Nakon koncerata Dina Merlina, Zdravka Čolića i Stjepana Hausera, Bar je potvrdio epitet epicentra zabave i idealne koncertne destinacije na obali. Vidimo se u najluđoj noći!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading