Majka Aleksandra Prijović, Borka Mihajlović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Aleksandra Prijović nakon tri beogradske Arene održala je i tri koncerta u sarajevskoj Zetri. 

Njena majka, Borka Mihajlović, pratila je na svim koncertima do sada. Ona je priznala kada je prvi put osetila da će Aleksandra biti ovoliko uspešna.  

- To je bio trenutak kada su mi je doneli u porodilištu, kada sam je videla. Jednostavno, ja ne znam da opišem... Kada sam je uzela u ruke, ja sam znala to. Prve reči koje sam rekla kad sam je uzela u ruke bile su: "Rodila sam moju zvezdu". To je prva reč bila koju sam ja rekla kad sam videla moje dete. Tako da, ona je za mene zvezda od rođenja - rekla je Borka koja ne krije koliko je ponosna što je svoju ćerku izvela na pravi put: 

- Prvenstveno, trijumf je imati tako divno dete. Tako odgojiti jednu devojčicu... U stvari, ona je uvek moja devojčica, a sada je odrasla žena. Ja sam najviše ponosna kao roditelj na njen karakter i na njen odgoj, što me čini mnogo srećnom, a pored svega toga naravno i njen uspeh.

Prijovićka je ostvarila veliki uspeh sa svih šest koncerata, gde je u Zagrebu čeka još pet Arena. Njena majka ističe da je uspeh nije promenio: 

- Aleksandra sve to odnosi sa lakoćom. Jednostavno, ljudi joj kažu "jao, kako, je l' imaš tremu?" Ja vidim po njoj apsolutno nema nikakvu tremu. Ona je toliko mirna i staložena. Naravno, kada stane na binu verovatno i bude neki treptaj u stomaku, ali od te energije koju ona dobija od publike, to sve ode negde, tako da je puna samopouzdanja - priznala je Borka za "Telegraf". 

@alo_portal “Tresem se, ruke mi se tresu. Imam veliku tremu. Sanja je zasluzila da se pojavim ovde, iako se ne pojavljujem cesto na dogadjajima.” #alo #alodnevnenovine #elenakitic #sanjavucic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Antonija

31.10.2023 12:28

Bolje da si je naucila fa pise. A mozda si i ti isto 'skolovana'.