Dejan sa devojkom
Foto: Alo/Printscreen

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević svakodnevno deli snimke na društvenim mrežama i oduševljava javnost bliskim odnosom sa svojom majkom, sa kojom nije bio u kontaktu nekoliko godina.

Naime, Dejan je objavio kako njegova majka Biljana sređuje kosu njegovoj izabranici Jovani Stojanović, uz šta je dodao šaljiv opis koji je nasmejao sve njegove pratioce.

Snajka testira svekrvu, a svekrva prži fenom i čipa četkom - napisao je Dejan uz emotikone koji plaču od smeha.

Dejan

Instagram

 

Poznato je da su Biljana i Jovana u odličnim odnosima, što Dejan jako često deli na svojim društvenim mrežama. Jovana sve praznike i bitne trenutke porodice Dragojević provodi sa njima i jasno je da je ovo snajka koju su do sad najbolje prihvatili i da se stopila sa porodicom. 

Podsetimo, Dejan je juče objavio snimak iz Veternika na kome moli Biljanu da mu se pomiri, jer joj se u trenutku nisu dopale njegove fore i dobacivanja. 

@alo_portal “Tresem se, ruke mi se tresu. Imam veliku tremu. Sanja je zasluzila da se pojavim ovde, iako se ne pojavljujem cesto na dogadjajima.” #alo #alodnevnenovine #elenakitic #sanjavucic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading