Džejla i Prijovićka
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala treći koncert u sarajevskoj Zetri. Kao i na prethodna dva, sinoć je imala dva gosta iznenađenja. 

Naime, Aleksandri su se na bini pridružili kolege Džejla Ramović i Mirza Selimović. 

Publika u Zetri je zanemela kada se Džejla pojavila na bini u elegantnoj, crnoj haljini, koja savršeno ističe njenu figuru.

Džejla je još jednom pokazala šta znači biti dama pa je svojim manirima, ali i čarobnim glasom, napravila spektakl u hali, kada je izvela pesme "Ružica si bila" i "Bosnom behar probeharao".

- Ja bih vas zamolila za najveći aplauz za moju dragu Džejlu Ramović. Draga moja, hvala ti što si došla večeras. Svi znaju da je meni uvek talenat na prvom mestu, a ti imaš neverovatan talenat i znaš koliko volim i podržavam ono što radiš - rekla je Aleksandra pa dodala:

 

 

- Kao što sam malopre rekla Mirzi, isto ću reći za tebe. Neverovatan talenat i sigurno ćeš trajati i trajati jer si posebna - poručila je Prijovićeva, a zatim se obratila i Džejla:

 

 

- Dobro veče dragi ljudi, pre svega da vam se obratim i da se zahvalim Aleksandri na ovoj prilici. Stvarno mi je čast što sam tu večeras sa vama i što sam imala priliku da budem trio ove Aleksandrine priče - rekla je Ramovićeva, pa zapevala, prenosi Telegraf. 

 

 

Inače, mnogi su na društvenim mrežama komentarisali kako je Aleksandra izborom gostiju napravila pravi potez, jer su Mirza i Džejla važili za najbolje vokale u takmičenju "Zvezde Granda".

Podsetimo, nijedan Džejlin nastup ne prođe a da ne otpeva neku pesmu sa novog albuma Aleksandre Prijović, a budući da je letos nekoliko pevačica izbacilo albume, Ramovićeva je otkrila da joj se najviše dopada Prijovićkin. 

 

@alo_portal “Tresem se, ruke mi se tresu. Imam veliku tremu. Sanja je zasluzila da se pojavim ovde, iako se ne pojavljujem cesto na dogadjajima.” #alo #alodnevnenovine #elenakitic #sanjavucic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading