Sanja Vučić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Doskorašnja urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević pojavila se na večerašnjoj promociji novog albuma Sanje Vučić, te tom prilikom podržala pevačicu, s kojoj je po svemu sudeći u sjajnim odnosima.

Olivera je zajedno sa Sanjom pozirala ispred prisutnih medija i fotoreportera, a onda otkrila da pevačica perfektno govori više jezika, ali isto tako podvukla da je konstantno ubeđuje da diplomira.

Sanja Vučić

Foto: ATA Images

 

- Molim je već godinama da diplomira, malo joj je ostalo, pošto Sanja govori jezike fenomenalno. Pevala nam je, u toj emisiji kada smo je ispraćali na arapskom, portugalskom, italijanskom, izuzetno je talentovana i darovita. Stalno joj govorim "uzmi tu diplomu", postaćeš urednica na RTS-u, pa će ti tražiti diplomu. - istakla je Olivera, a onda nasmejala sve odgovorom na pitanje "da li bi pozvala Sanju da joj peva na nekoj privatnoj proslavi":

- Pa nemam ja pare za to. Ona samo dođe kao gost, a za bilo koji angažman, vodite računa, to je mnogo skupo. - dodala je Kovačevićeva.

Inače, Sanja i Olivera su poslovno sarađivale kada je pevačica predstavljala Srbiju na Evroviziju, te je jasno i da su nakon toga vremenom održavale prijateljski odnos.

 

@alo_portal Olivera Kovačević došla da podrži Sanjau Vučić pa otkrila: Nemam ja para da mi ona peva na proslavi #alo #sanjavucic #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading