Bojan Tomović
Foto: Privatna arhiva/Alo/PrivatnaArhiva

Pevač Bojan Tomović nakon što je otkrio da ima bipolarni poremećaj i da je njegov turbulentni život van očiju javnosti imao mnoge uspone i padove, u iskrenom intervjuu za emisiju Alo! Naslovna nakon osam godina medijske tišine otvorio svoju dušu i ispričao najintimnije trenutke iz života sadašnjice.

Na pitanje da li ponekad posegne za čašicom, odgovorio je da trenutno ne uživa u alkoholu, te da je pravo sa klinike došao u naš studio.

- Trenutno sam dobio drugi blokator protiv alkoholizma, tako da se osećam kao da imam lubenicu u guz*cu, boli me kuk odmh sa klinike sam stigao kod vas - kaže Bojan i dodaje:

- Budući da sam bipolaran nekako sam uvek računao da mi je bolje da u tim depresivnim fazama i kada sam sam kući da se prepustim alkoholu i da budem veseliji. Bolje da se opijam nego da trezan mislim da se bacim kroz prozor.

Bojan je istakao da je zbog majke i brata najviše puta išao na lečenje od alkoholizma jer su, kako kaže, oni bili ubeđeni da boluje od ciroze jetre.

Razvod je u mnogome uticao na to da se prepusti ovom poroku, kao i bipolarni poremećaj za koji kaže da je sastavni deo njegovog bića.

- Depresivne faze su jako teške, tada bukvalno ustanem da bih legao - kaže pevač

Današnju estradnu scenu ne prati mnogo, ali ipak pamti ko mu se najviše zamerio i koga smatra lošim čovekom.

- Od 2013. godine sam zabranjen u produkciji Saše Popovića jer sam ga napušio i rekao sam mu da je "fukara", a to i dan danas mislim. Najgori čovek kog sam ikada upoznao, minirao me je na razne načine posle prekida saradnje ne samo medijski već i na terenu. Mogima je učinio zlo, a Elmi Sinanović čestitam na hrabrosti što ga je tužila - kaže Tomović.

Jedina medijska kuća koja mu nikada nije okrenula leđe je produkcija Dragane Mirković te za nju ima samo reči hvale.

U ovoj velikoj ispovesti Bojan Tomović komentarisao je i Jelenu Karleušu kao i mnoge kolege, a na koji način on vidi njihove poteze u karijeri pogledajte u videu u okviru teksta.

Alo/MilicaVučković

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading