Aleksandra sa dečkom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Vanja Mijatović prekomentarisala je pakao kroz koji je prošla njena kuma i koleginica Aleksandra Mladenović sa bivšim dečkom Stefanom od trenutka kada je stavila tačku na njihov odnos i raskinula vezu.

- Aleksandra je još šokirana i još se bori da spozna šta se sve desilo. Nije očekivala takav ishod. Još je u šoku i potištena, ali sam ponosna na nju. Radila je za vikend i malo ko je primetio kako joj je - rekla je Vanja i dodala:

Aleksandra Mladenović

Alo/ Ilustracija

 

- Svako kreće od sebe, kad pomislimo da mi nešto ne bismo uradili očekujemo da neko drugi ne bi to uradio... Ja sam sve što sam imala uvek brutalno iskrena, jer smatram da treba takvo prijateljstvo da bude. Ona zna šta sam joj ja rekla, ali je bila zaljubljena, pa nije videla. Svašta sam rekla i lepo i ružno, ukazala sam na nešto što se meni nije dopalo u tom trenutku, ukazala sam i na ono što mi se dopalo, ja sam bila iskrena, a na njoj je šta će da uradi dalje. Pričale smo i bitno je da ide na bolje i da će sve biti u redu - poručila je pevačica za Pink.

@alo_portal Poznati modni fotograf Dušan Petrović otkrio nam je trikove za savršen selfi 🤳#alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #dusanpetrovic #selfie ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading