Saša Matić
Foto: Alo/Promo

Pevač Saša Matić uspešno i sa puno truda izgradio je svoju muzičku karijeru, a nedavno je odlučio da zarađeni novac uloži u privatni biznis.

Naime, Saša je jedan od investitora na planini Tara, gde se gradi jedan od najlepših rizorta u našoj zemlji.

Kompleks se prostire na tri hektara prostora oivičenog nacionalnim parkom, a gradnja će biti po svim ekološkim i građevinskim standardima.

Rizort će posedovati 250 luksuzno opremljenih apartmana sa pratećim sadržajem koji čine dva velika spa centra na 2000 m2, teretana, kafići, vinski bar, restorani i ostalo. Očekuje se da će kompleks biti završen na proleće 2025. godine.

- Tačno je da sam jedan od investitora prelepog kompleksa. Kako mi treba mir i odmor od napornog rada odlučio sam da budem deo ovog projekta zajedno sa svojim menadžerom i par drugara. Moj uslov je bio, pošto sam poznat kao neko ko voli spa centre da to bude najlepši spa centar u našoj zemlji. Jedva čekam da se sve to izgradi i počne sa radom. Projekat vredi 35 miliona evra i biće jedan od najlepših koje poseduje naša zemlja - rekao je Saša Matić za Blic.

Podsetimo, gost na trećem koncertu pevačice Aleksandre Prijović bio je njen kolega Saša Matić, koji joj je emotivnim rečima naterao suze na oči.

Saša se u prepunoj dvorani obratio Aleksandri veoma emotivnim rečima:

- Kada sam pre 15 godina upoznao ovu divnu damu, ja sam joj rekao da će biti jedna od najvećih zvezda na našim prostorima. Samo sam u jednoj stvari pogrešio, ona nije danas jedna od najvećih, ona je danas najveća naša zvezda. Ja ti želim, da kad budeš sledeći put odlučila da praviš koncert u Beogradu, ne tri, ne pet, najmanje deset ovakvih da napraviš - rekao je Saša tada.

@alo_portal 🎁 GIVEAWAY! 🎁 3. novembra 2023. godine očekuje vas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma "Kafane na Balkanu" od 19 časova u Štark Areni, a odmah po završetku filma, od 21 časova počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa i Folk Haus Benda. U želji da nagradi svoje čitaoce i posetioce sajta, Alo! poklanja 5x2 ulaznica za ovaj spektakl! 🎉 A sve što je potrebno da uradite je: - Zapratite naš profil na TikToku - Da tagujete osobu koju biste poveli na koncert - Da napišete koja vam je omiljena pesma Ace Lukasa #alo #fypシ #fypシ゚viral #alodnevnenovine #aloonline #giweaway #koncert #film #acalukas ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading