Jana Todorović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jana Todorović skoro trideset godina je u skladnom braku sa svojim suprugom sa kojim ima ćerku, kojoj uskoro proslavljaju punoletstvo.

Naima, Jana je otkrila tajnu njihovog trajanja, ali se osvrnula i na neprijatne situacije sa kojima se susreće na nastupima:

- Ja sam 27 godina u srećnom braku. Kao prvo, za mene je brak svetinja i ono što je najsvetije su deca. Ja sam odrasla u kući gde je bilo nesuglasica, ali mi smo kao deca bili po strani. Kad imam problem sa mužem, ako se zakačimo oko nekog kuvanog jela i toga da li je čorba dovoljno slana, ja kažem ćerki da ide u svoju sobu - rekla je Jana i dodala:

- Naravno da manipulišem. Kukam od ranog jutra da me boli rame, da me boli ruka od mikrofona. Desi se da me moj suprug sačeka na aerodromu i isto tako kuka. Šta sam ja sve prošla na putu, prilazi svako i dolazi. Taj vlasnik kluba ili veselja je ili zadovoljan ili nije, pa će platiti sutra ili prekosutra na račun, ma muka - poručila je pevačica u emisiji "Magazin In".

Podsetimo, pevačica Jana Todorović priznala je da joj cilj opravdava sredstvo, te da koristi sve načine kako bi smršala, ali javnost je najviše šokirala njena izjava da se bode u stomak kako bi se rešila viška kilograma. 

- Smršala sam nekoliko kilograma, možda sedam-osam, što je za mene puno. Da budem iskrena, prvo sam koristila one injekcije što se špricaš jednom nedeljno u stomak. Ja uvek iskreno, s neba, pa u rebra. I posle toga sam uzimala neke tabletice. Sa njima izgubim apetit. Zadovoljna sam kako je sada - otkrila je Jana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading