Tanja Rađenović
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Tanja Rađenović i njen suprug Petar već izvesno vreme uživaju u ljubavi. On se možda i ne pojavljuje tako često u javnosti kao ona, ali jedna njihova fotografija sa letovanja i dan danas kruži internetom, zbog mišića koje je on tom prilikom pokazao.

Naime, Petar je sasvim neplanirano, privukao ogromnu pažnju publike.

Priča Tanje i Petra, počela je na krajnje neobičan način. Kako je ona svojevremeno ispričala,  kao devojka je živela na Dorćolu i u njenoj zgradi trebalo je da se otvori kafić. Ona je bila oštro protiv, da bi na kraju otpočela vezu sa sada već suprugom Petrom:

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj „silikonskoj dolini" na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - rekla je svojevremeno Tanja.

Danas imaju dve ćerke, Anđelu i Teodoru.

Podsetimo, voditeljku je u dnevniku uživo dotukla vest o samoubistvu.

- Doneli su u studio vest, to je bio prvi i poslednji put, nadam se. Kao poslednju vest pred sport, da mi se najbolji prijatelj ubio. Nije znala da mi je najbolji prijatelj. Bio je poznat, advokat, ja sam pročitala da je izvršio samoubistvo, tada sam i saznala – rekla je Tanja i dodala da je tad napustila emisiju.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading