Indira
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Aleksandra Prijović spremna je za tri koncerta u sarajevskoj Zetri ovog vikenda, a početkom decembra očekuju je pet koncerata u Areni u Zagrebu. Njen uspeh postao je fenomen u regionu, a hrvatska pevačica Indira Levak, nekadašnja članica grupe "Colonia", javno je nahvalila Aleksandru.

- Odakle njoj energije? Ja Aleksandru ne poznajem, ali sam sigurna da je sada najsrećnija žena na svetu i da živi svoj san. Svaki izvođač u životu sanja Arene, da ih napuni. Ona je zeznula i Roling Stonse, pet Arena u Zagrebu, svaka čast, skidam kapu, čestitam. Ima fantastičnu mentorku Lepu Brenu, svekrvu koju ja obožavam i cenim. Odličan su tandem. Slušaj svekrvu! - poručila je Indira u emisiji "Scena".

Indira

Printscreen

 

Aleksandru je oduševio Indirin komentar. Iako se retko oglašava i odgovara na komentare svojih koleginica, Irinin intervju je podelila na svoj stori i označila je.

- Oduvek sam Vas poštovala i obožavala. Hvala na lepim rečima i podršci - poručila je Prija.

@alo_portal Prenosimo delić atmosfere sa lude i nezaboravne rođendanske žurke Jovane Jeremić 🥳 #alo #alodnevnenovine #jovanajeremic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading