Olivera
Foto: Printscreen/Instagram

Naša koleginica i influenserka Olivera Konatar je kroz osmeh, ali i suze, najavila svoj autorski video projekat koji će uskoro krenuti sa emotivanjem.

Osim toga, Konatareva je za Alo! po prvi put govorila o svom sedmogodišnjem radu u medijima, majčinstvu,  ali i odnosu sa bivšim partnerom sa kojim ima ćerkicu Teonu, kao i teškom periodu koji je usledio kada se nakon kraha ljubavi vratila poslovnim izazovima.

Olivera

Instagram

 

- Novinarski posao je najbolje graditi sitnim koracima, a posle sedam godina je došlo vreme za novi izazov. Tokom godina sam se trudila da obuhvatim svaki stepenik novinarstva počev od novinarskih terena, a potom i štampanog i onlajn novinarstva. Jedva čekam da svoje iskustvo prenesem na podkast koji radim, a koji će uskoro krenuti sa emotivanjem. Video produkacija predstavlja skup svega onoga zbog čega sam i počela da se bavim medijskim poslom - rekla nam je Olivera, a potom po prvi put progovorila o majčinstvu, poteškoćama da usladi poslovne poduhvate sa roditeljstvom i odnosu sa bivšim partnerom Vukadinom. 

- Radila sam do sedam dana pred porođaj. Slagala bih kada bih rekla da se ne kajem što nisam više odmarala tokom trudnoće. Vratila sam se na posao i pre nego mi je isteklo porodiljsko bolovanje, pa ne čudi što mi je bilo potrebno više vremena da uskladim majčinstvo sa poslovnim idejama, projektima, potrebama i izazovima. Moja majka je preuzela brigu o ćerkici onda kada sam ja na poslu, pa njoj dugujem najveću zahvalnost što mi je olakšala proces navikavanja na promene koje su mi se dogodile. Ne samo meni već i mojoj porodici. Zauvek sam joj zahvalna na osećaju da je Teona bezbrižna i onda kada nisam pored nje. Niko se nije nadao da ću se rastati od Teoninog oca sa kojim mesecima nisam bila u dobrim odnosima, pa smo se u hodu organizovali kako bi ćerkica imala što lepše i bezbrižnije odrastanje - istakla je naša koleginica, a ceo njen intervju možete pogledati na vrhu teksta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading