Đani i Karleuša
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pop zvezda Jelena Karleuša svakodnevno intrigira javnost svojim objavama, a novim snimkom koji je objavila na svom Instagram profilu podigla je prašinu. 

Jelena se snimala u garderoberu svoje luksuzne vile na beogradskom Dedinju, a na sebi je imala  "vetements" bodi, čija cena iznosi tričavih 590 evra, dok se u pozadini mogla čuti pesma "Lucifer".

 

 

Komentari su se samo nizali, a među njima je i onaj Radiše Trajkovića Đanija, koji je pevačici emotikonima otvoreno pokazao svoje divljenje.

- "Ako ti vidi Slađa biće tebi lucifer", "Đani odlepio za Karleušom" - bili su samo neki od odgovora na njegov komentar. 

Podsetimo, Jelena Karleuša je pre nekoliko dana prokomentarisala kolege koje uzimaju bakšiš, pa tom prilikom otkrila da nikada to ne bi uradila, jer smatra da je ponižavajuće. Mnogi korisnici društvenih mreža su to povezali sa Đanijem, koji je jednom prilikom pio iz cipele i tim potezom zgrozio veći deo javnosti. 

 

@alo_portal OTPEVALA ROĐENDANSKU PESMU Ćerka Jovane Jeremić otkrila šta je poklonila mami za rođendan 😇 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryoupage #jovanajeremic #rođendan ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading