Indira Indi Aradinović
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Indira Aradinović Indi razvela se pre nekoliko meseci, liniju je dovela do savršenstva, a sada se na Instagramu obratila svim mušarcima koji pokušavaju da je osvoje.

Ona im je putem storija saopštila da nije raspoložena za kombinacije, naročito ne sa osobama koje potcenjuju njenu inteligenciju.

- Muškarci, smarate me više sa tim vašim udvaranjem, na koje ja nemam reakciju, nisam raspoložena ni za kakve kombinacije ili kako vi to zovete "ljubav". Bla, bla, truć, vaš sitan novac, nisam željna vašeg laskanja. Znam da sam vam s*ksi i neodoljiva, ali pre svega sam jako pametna i ne pokušavajte da potcenite moju inteligenciju - započela je Indi, pa nastavila:

- Poštujem svačije zvanje i ppoziciji, ali ja ne padam na klasičnog muškarca, koji mi kaže tri lepe reči koje napamet znam. I ne čitam stare novine. Da se zna! - dodala je pevačica.

- Uživam u sebi najviše i u čarima koje mi je Bog dao, a to je zdravlje i lepota! Hvala mu za sve! Ne mogu svima pojedinačno da odgovaram, pa mi je lakše ovako! P.S. Padam na pametne, zgodne, harizmatične, slobodne, porodične i da nisu laki - zaključila je ona na svom profilu.

@alo_portal Rođendan nam je čestitala i Nataša Bekvalac ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, zajedno do punoletstva ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #natasabekvalac ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mile

26.10.2023 07:50

Pa za šta drugo da je pitaju,a ona tako osetljiva na udvaranje