Stefan Čečar
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Aleksandra Mladenović preživela je pravu dramu nakon što je u ponedeljak prijavila bivšeg dečka policijiza pretnje i uznemiravanje. 

Nakon što je pravio haos bivšoj devojci, o Stefanu su krenula da se pojavljuju razne tvrdnje. Sada je bivša zadrugarka Jelena Mitić objavila prepiske sa Stefanom u kojima navodi da je želeo da ide kod nje u Beč i da je zvao dok je boravio u Aleksandrinom stanu. 

- Meni je tražio novac da dođem u Beč, da ga izdržavam. A isto tako dok je bio sa Aleksandrom, zvao me je na video-poziv, dok ona nije bila tu - napisala je Jelena. 

Podsetimo, Stefan je dobi zabranu prilaska Aleksandri Mladenović koju je odmah prekršio time što je odmah nakon toga otišao na njena vrata, nakon čega je priveden. Nedugo zatim, pušten je iz pritvora, a pevačica se povodom toga oglasila za Alo! i otkrila da joj nije jasno kako su ga pustili. 

 

@alo_portal Kaja o dečku Aleksandre Mladenović kog je pevačica prijavila policiji #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #kaja ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading