Saša Kovačević
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Saši Kovačeviću nedavno je otkazan nastup u Hrvatskoj, a  pevač se sada oglasio, te istakao da smatra da nije potrebno osvrtanje na prošlost.

- Ja sam tu da pričam kroz muziku. Na nastupima delim neku posebnu vrstu emocije i energije. Znam da je pojedinim ljudima ostao gorak ukus rata, ali ja smatram da bi svi zajedno trebalo da gledamo u budućnost i zaboravimo ružne stvari - rekao je Saša za "Blic dan". 

Podsetimo, Saši Kovačeviću otkazan je nastup u Hrvatskoj u mestu koje se nalazi blizu Zadra.

- Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku - poručili su iz Berekina uz informaciju o povraćaju novca za kupljene karte.

Iz PR tima Saše Kovačevića tada su za Alo! poručili da Saša ne želi da komentariše te stvari i da se meša u politiku.

- Saša ne želi da komentariše pomenutu situaciju, sve je već rečeno. Ostaće suzdržan. Ne želi da se meša - rekao je PR Saše Kovačevića.

Za hrvatske medije se oglasio i vlasnik restorana u kom je pevač trebalo da održi nastup, te istakao da je bio primoran da donese ovu odluku.

- Ovo je trebalo da bude prvi ikad koncert nekog srpskog izvođača, a ispalo je i prvo otkazivanje koncerta koje smo imali. Sve se dogodilo brzo, par dana nakon najave dobili smo poruke i neke pozive, nije bilo neugodnih reči, ali nismo hteli da se dovedemo u neugodnu situaciju - kaže Marko Nekić, vlasnik konobe Berekin, prenosi Index.hr. 

@alo_portal PLJUGICU SAM VOLEO KAO BRATA Desingericu slomile emocije zbog prekida saradnje #alo #alodnevnenovine #desingerica #pljugica #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading