Barbara Bobak
Foto: Printscreen/TikTok

Pevačica Barbara Bobak ima određeni stil oblačenja i uglavnom je u crnom, a sada se odlučila na promenu, i to drastičnu.

Na svom nastupu pevačica je na sebi imala bodljikavi brus i donji veš, što je svima u najmanju ruku boli iznenađujuće.

Barbari je gornji deo pravio probeme, jer joj je bio preveliki i neprestano joj se pomerao zbog čega ga je nameštala.

Osim brusa, Bobakova je sve ostavila bez teksta i činjenicom da je nastupila u providnom kombinezonu preko kojeg je imala gaćice, takođe, sa bodljama.

Ovaj stajling, pevačica je upotpunila i identičnom ogrlicom. Iako je na sebi imala dosta bodljikavih detalja, Barbara je ipak priredila provod za nezaborav. 

Podsetimo, pevačica Barbara je jednu među omiljenima kod mlađih generacija, ali ne dopadaju se svim izvođačima obrade njihovih pesama:

- Uglavnom to prihvataju na dva načina. Ima onih koji kažu otprilike "Sram te bilo kako možeš da snimiš moju pesmu" a ima i onih koji ti kažu "Baš super što si to uradila, pesma je dobila neko novo ruho, hvala ti". To i jeste poenta tih obrada, niko te pesme ne prisvaja. Mene prati dosta mlađa publika i onda sam htela da te pesme zažive da bi moja publika mogla da ih čuje, pa posle da se ne čudi kad ih pevam nego da pevaju i oni ono što se meni peva - rekla je pevačica za "Kurir".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading