Dalila Dragojević
Foto: Alo/Alo

Nekadašnja rijaliti učesnica Dalila Dragojević, batalila je rijaliti karijeru i krenula putem voditeljstva, što joj, sudeći po tempu rada, za sada ide veoma dobro.

Njena trenutna lokacija je Beograd, u kom uživa i svaki slobodan trenutak koristi da upotpuni šetnjom, odmaranjem, a društvo joj pravi i majka Emina.

Naime, njih dve su dan provodile u jednom tržnom centru, šopingovale, šetale, potom odlučile i da malo ručaju, ali to nije ono što je razbesnelo ljude koji su se našli u njihovom okruženju.

Dalila i Emina su, nakon što su završile obrok, sve ostavile na stolu, pokupile se i komotno otišle, što je ljude koji su se zatekli tu razbesnelo, te su nam i poslali fotografije koje idu u prilog njihovoj priči.

Podsetimo, Dalila Dragojević nedavno je u svojoj emisiji ugostila bivšeg zadrugara Baneta Đokića, kada se u toku iste ispred televizije Pink odigravala prava drama, te je on morao hitno da napusti emisiju zbog pokušaja napada na njega.

Naime, kako je Dalila tada navela, Banetov poznanik, pod inicijalima V.M. izazvao je incident zbog kog je sa lisicama na rukama odveden, a Đokić je ubrzo davao izjavu.

- Nisam nasmejana iz razloga što se desila strašna stvar, kada kažem strašna stvar, zaista tako i mislim. Moj gost nije sa mnom u studiju iz razloga što, dok smo mi bili u emisiji i dok smo komentarisali situacije koje se dešavaju u "Eliti", osoba koju sam pominjala na početku emisije, radi se o osobi koja je došla da napravi problem na televiziju zbog gostovanja Baneta Đokića u mojoj emisiji i gde se lažno predstavio članovima obezbeđenja da on gostuje u mojoj emisiji, međutim, kada su me pozvali, ja sam rekla da je Bane Đokić moj gost i da osoba pod inicijalima V.M. nema nikakve veze sa ovom emisijom. Bane je sproveden na drugi ulaz kako bi ušao pod kompletnom zaštitom Pink televizije i tako je svoj automobil parkirao, gde inače ne parkiraju gosti, ali su čelnici dozvolili baš iz razloga što je taj dečko čekao na glavnom ulazu, da parkira kod automobila gde su Pinkovi automobili, tj. službeni parking - pričala je voditeljka, te je nastavila:

Dok smo bili u emisiji, Banetov poznanik je otišao do njegovog stana, verovatno od kojeg je imao ključ, uzeo ključ od Banetovog automobila, vratio se na Pink, ušao na službeni parking tako što je preskočio ogradu, seo u njegov automobil i slupao ga totalno. Ne samo što je slupao Banetov automobil, slupao je i vozila od Pinka. Nakon toga se desilo da je došla policija, odveli su njega sa lisicama na rukama, a Baneta su izveli iz emisije da da izjavu - otkrila je Dalila.

Za Alo! se ekskluzivno oglasio i bivši Baneta Đokića koji je potom izneo i svoju stranu priče.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading