Jelena i Novak
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Svetski broj jedan, Novak Đoković i njegova supruga, Jelena Đoković, krstili su naslednike u manastiru Ostrog.

Čin je obavio patrijarh Porfirije, a sudeći prema fotografijama, prisustvovala je samo uža porodica i kumovi.

Odmah je otkriveno da je kum na krštenju bio Neven Marković, bivši fudbaler, koji je krstio malog Stefana, a sada je otkriveno da je njihovu ćerku, Taru, krstila Jelenina najbolja prijateljica Maja Kremić, direktorka u Fondaciji Đoković, piše Blic.

 

Maja je za ovu priliku izabrala jednostavnu haljinu sa dugim rukavima, a mali Stefan i Tara bili su obučeni u bele odore.

Podsetimo, majka Novaka Đokovića, Dijana, jednom prilikom je pričala i zbog čega njeni unuci nisu kršteni.

Naime, Novak i Jelena žele da sačekaju da njihova deca odrastu još malo, pre nego što učine takav korak u njihovom duhovnom razvoju.

- Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega - započela je Dijana u pomenutoj emisiji i dodala:

- Novak nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tamo tri dana, to je za njega veoma važno iskustvo. On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno. Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže "kada budu mogli da shvate čin krštenja" . On želi da Tara i Stefan budu svesni da su kršteni - rekla je Dijana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading