Jami
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Ćerka Jasne Milenković Jami, prelepa Lea, za koju svi govore da je majčina kopija, izrasla je u prelepu mladu ženu, koja govori četiri jezika i ima sve desetke na studijama Međunarodne diplomatije. Pa ipak, i danas se mnogi pitaju ko je bio partner Jasne Milenković Jami, sa kojim je dobila devojčicu, pa potom donela odluku da je odgaja sama.

Ćerka Jasne Milenković Jami

Printscreen

 

- Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno, nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati u koštac sa njim. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju - rekla je pevačica za „Gloriju“.

Kako neki mediji navode partner Jasne Milenković Jami i otac njene ćerke još tada je javnosti bio poznat. Reč je o Predragu Peđi Rankoviću, uspešnom frizeru, koji je Jami ludo voleo. Njih dvoje bili su na korak do braka, ali je pevačica od ceremonije odustala i ubrzo napustila Rankovića.

Bivši muž Jami

Printscreen

 

Kasnije je o ocu svoje ćerke veoma retko govorila.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mish

22.10.2023 21:20

Oprostite,mala ispravka. On je nju ostavio ,a takodje nikad nije ni planirao da je ozeni! Informacija je iz pouzdanih izvora!

Ljubica

23.12.2023 23:33

@Mish - Meni žao Andjela, uvek će mu on odredjivati život, a svoj nije sredio.