Aleksandar Milić Mili
Foto: Printscreen/Instagram

U prošloj epizodi "Zvezda Granda" žiri je poludeo zbog producenta i jednog od članova žirija, Aleksandra Milića Milija.

Naime, ostali čanovi žirija su ga napali, jer smatraju da nije podoban mentor za kandidata Farisa Mahinića koji je u njegovom timu.

Ana Bekuta je izjavila kako će Mili uništiti kandidata, sa čim su se složili i ostali članovi žirija, a producent na ovo nije prećutao, već im je žestoko odgovorio:

Kad sam vama svima radio kako sa njim ne mogu da radim ? Pričate gluposti, ja znam da radim sa svakim – jasan je bio Milić.

Ovde se ubacila i Viki Miljković koja je tvrdila da je lako raditi sa zvezdama, ali ne i sa novim pevačima:

– Kada si dobio mene, Cecu, Bekutu, Severinu… dobio si gotove, svršene pevače, a ovo su deca koje tek treba da razviješ – rekla je Miljkovićeva, ali je i Mili i dalje bio pri svom stavu:

– Ti nisi bila gotov, niko nije bio gotov jer kada dođe kod mene dobije nešto drugačije. Kada neko dođe kod mene to se stavlja u novi kontekst, tada tržište reaguje na to da pevač postaje još veća zvezda ili propadne – rekao je producent.

Tada se ubacio i Saša Popović, koga je zanimalo ko je radio Viki neke od njeniih najvećih hitova.

– „Mene loša sreća prati“ i „Koka kola“ Futa i Marina, „“Tunel je Zlaja, a Mili je radio „Volim momke“ i „Minut ćutanja“ – rekla je pevačica, na šta je Popović dobacio kako on nije ništa uradio.

Podsetimo, Mili je u toku snimanja emisije "Zvezde Granda" našao vremena da nacrta svog direktora Sašu Popovića.

Kompozitor je u pauzama između kandidata odlučio da Popovića svojim pratiocima prikaže kroz karikaturu i onako kako će on izgledati za 877 godina, tačnije 2900. godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading