Nino i Vesna
Foto: Alo/Printscreen

Pre dva dana obeležena je godišnjica smrti Nina Rešića kada se za Alo! oglasila njegova ćerka Sandra i istakla da joj otac i te kako fali, ali i da je sigurna da i nju i majku Cicu odnekud vidi i čuva. Ona ovom prilikom nije pominjala odnos svog oca i legendarne Vesne Zmijanac za koju svi kažu da je bila Ninova slaba tačka. I dok ona o toj navodnoj ljubavi ne želi javno da govori, Sandra je jednom prilikom za medije iznela samo ono što joj se otac poverio.

- Ja iz Ninove priče, ono što ja znam, i što mi porodično znamo, opet kažem, od njega, jeste da je Vesna bila njegova najveća ljubav i da su se oni mnogo voleli. Zašto ga nije pomenula u biografiji, to zaista ne mogu da komentarišem, jer ne znam. Znam samo da je to bila velika ljubav – rekla je Sandra o vezi oca Nina i Vesne Zmijanac, a onda se osvrnula na dnevnike koje je folker pisao:

– U tatinim dnevnicima nema ništa! Odmah to moram da kažem! Nema ničega spektakularnog, što bi, kada bi se objavilo, izazvalo skandale. Moja mama je imala prilike svojevremeno da pročita delove. To je bilo ono: “Danas je bio 14. januar…” i opisivao je svakodnevicu. Meni je žao što nemam Ninove foto – albume, jer tu je bio sav njegov svet. On je sve slikao. Od njega mi je ostala samo jedna košulja, u kojoj je snimao spot sa Draganom Mirković “Divlja devojka”. To je jedina njegova fizička stvar koju imam – rekla je Sandra za “Republiku”. Ipak, u Vesninoj autobiografiji koja je izašla pre nekoliko godina, nigde ne stoji da je bilo ljubavne romanse između nje i Nina pisao je svojevremeno Kurir.

Podsećanja radi, pevač Nino Rešić preminuo je u 43. godini pre 16 godina. On je izgubio život od perforacije pankreasa, uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola. Ninovo grobno mesto otkriva i istinu o njegovom imenu. Spekulisalo se o pravom imenu ovog kompozitora, a na grobnoj ploči piše Rešić Amir Nino.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading