Jovan Memedović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Čuveni srpski televizijski voditelj i novinar, Jovan Memedović, dao je otkaz na RTS-u nakon više od 30 godina rada u ovoj kući, a slobodno vreme trenutno provodi u prirodi.

U svojoj bogatoj karijeri, voditelj je obišao mnoga mesta po, a i širom Srbije, te su ga u prirodi svakakve scene zadesile.

Pre nekoliko dana je boravio na planini Tara sa ćerkom Mašom, koja je na svom Instagram profilu objavila zabavan snimak kada je sa ocem obilazila šumu u Srbiji, pa su naleteli na opasnu zmiju poskoka.

 

 

Ovo je poskok i to ozbiljan. Vidi kakav je, ovo je ozbiljan primerak i debeo i opasan - govorio je Memedović, a njegova ćerka je objavila taj snimak i opisala svog tatu šaljivim rečima.

Kad Jovan Memedović naleti na našu najveću otrovnicu poskoka, obavezno stane da se javi - napisala je Maša, a Jovan je na to dodao:

Maša Memedović

Foto: Printscreen/instagram/masamemedovic

 

- Uživa u sunčanoj jeseni. Debeo i opasan - rekao je on. 

Podsetimo, ćerka Jovana Memedovića, Maša, pasionirani je ljubitelj fotografije, a profesionalno se bavi i montažom. Mnogi su je upoznali od kad često objavljuje fotografije i videe na društvenim mrežama, pa je dobila i titulu jedne od omiljenih mladih influenserki. 

@alo_portal Rođendan nam je čestitala i Nataša Bekvalac ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, zajedno do punoletstva ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #natasabekvalac ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading