Nikolina o Sašinoj zabrani
Foto: Alo/Alo

Pevaču Saši Kovačeviću otkazan je nastup u Hrvatskoj u mestu koje se nalazi blizu Zadra.

 

I dok Aleksandra Prijović rasprodaje i petu Arenu u Zagrebu, manji nastupi srpskih izvođača su ovih dana otkazani u Hrvatskoj.

Nikolina Pišek u zagrljaju muškarca

Printscreen

 

Tim povodom oglasila se i voditeljka Nikolina Pišek, koja kaže, da ju je sram što je došlo do ovoga.

- Ako mi je nešto posebno teško palo u ovom muzičkom lovu na veštice, onda je to otkazivanje koncerta Saše Kovačevića. Čak me je i sram, jer Saša je dečko kojeg bi svaka majka volela imati za zeta. Pristojan, obrazovan, uspešan, talentovan, drag, uredan, pedantan, elokventan, sportaš, izvanredan vokal i autor, šta ne valja? Žao mi je. Prvi sledeći koncert, gde god da bio, ja dolazim - napisala je Nikolina u okviru Instagram storija.

Saša Kovačević

Foto: Alo/ilustracija

 

- Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku - poručili su iz Berekina uz informaciju o povraćaju novca za kupljene karte.

@alo_portal Jovana Jeremić nam je čestitala rođendan u svom stilu ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #jovanajeremic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading