Saša Kovačević
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Pevaču Saši Kovačeviću otkazan je nastup u Hrvatskoj, u mestu u blizini Zadra.

Nastup je trebalo da bude održan u restoranu Berekin, nakon čega su se organizatori i oglasili povodom pomenute situacije.

- Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku - poručili su iz Berekina uz informaciju o povraćaju novca za kupljene karte.

Nešto kasnije oglasio se i vlasnik konobe.

- Ovo je trebalo da bude prvi ikad koncert nekog srpskog izvođača, a ispalo je i prvo otkazivanje koncerta koje smo imali. Sve se dogodilo brzo, par dana nakon najave dobili smo poruke i neke pozive, nije bilo neugodnih reči, ali nismo hteli da se dovedemo u neugodnu situaciju - kaže Marko Nekić, vlasnik konobe Berekin, prenosi Index.hr.

Podsetimo, ovih dana nije novina da se nastupi srpskih izvođača mahom otkazuju, a kako pomenuti medij piše, u Benkovcu je pre nekoliko dana trebalo da bude održan koncert pevačice Goge Sekulić. Koncert je otkazan uz objavu organizatora:

Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresovane publike, uprkos popunjenosti kapaciteta danima pre, obaveštavamo Vas kako smo primorani otkazati koncert Goge Sekulić zakazan za 14. oktobar. Uvažavajući stavove i mišljenja dela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo doneti ovu tešku odluku.

Podsetimo, Aleksandra Prijović nedavno je rasprodala četiri zagrebačke Arene i zakazala petu. I dok svi govore o njenom uspehu u regionu, nastupi njenih kolega sve češće se otkazuju.

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevača Saše Kovačevića ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #sasakovacevic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading