LJUBIO SAM SE SA MILICOM TODOROVIĆ: Pevač šokirao priznanjem, za ovu tajnu ljubav niko nije znao
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevač Bane Mojićević odlučio je posle više od decenije da prizna da je bio zaljubljen u pevačicu Milicu Todorović, ali i da je ona bila zaljubljena u njega.

Naime, Bane je priznao da se veza nikada nije dogodila i da je to ostala platonska ljubav:

- Kasnije smo postali jako dobri i bliski prijatelji, poljubac jeste bio, ali nije...- rekao je Bane.

Pevač je takođe otkrio da je dva puta mogao da ode na Evroviziju:

LJUBIO SAM SE SA MILICOM TODOROVIĆ: Pevač šokirao priznanjem, za ovu tajnu ljubav niko nije znao

Foto: Printscreen/instagram

 

- Da pa jeste, jednom konkretno u duetu sa njom, "Od simpatije do simpatije", pesma iz 2007. godine, a imali smo i pre toga tu jednu grupnu pesmo koju smo pevali svi zajedno sa pokojnim Šabanom Bajramovićem. "Na kraju sveta i negde daleko" i nismo se ni pojavili. U suštini bio je to razlog što nas je Saša Popović povukao zbog nameštaljki, tako da se nismo ni pojavili na toj Beoviziji, to mi je žao, zaista jako lepa pesma, ali eto faktički sa Tanjom dva puta je bilo bezuspešno pojavljivanje - rekao je Bane za časopis "Scandal".

Podsetimo, Bane Mojićević razveo se od supruge Milice pre nekoliko godina sa kojom je dugo bio u braku, a iz braka sa Milicom Bane ima dvoje dece, sina Radoša i ćerku Mašu, sa kojima najčešće provodi slobodno vreme.

@alo_portal Čestitkama se pridružio i Lule Pljugica ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, još 100 godina! ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #pljugica #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading