Lazar Ristovski
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Glumac Lazar Ristovski uživa u ljubavi sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić, a nakon što se saznalo za njihovu vezu, odmah je krenula da se komentariše i velika razlika u godinama.

Na domaćoj javnoj sceni pojedine dame srušile su ovu tabu temu, kada je ljubav u pitanju. Iako je razlika u godinama između partnera uvek bila interesantna tema fanovima, ove poznate ličnosti nisu se obazirale na priče i ogovaranja, već su sreću pronašle sa mnogo mlađim partnerima.

Na našoj javnoj sceni postoji nekoliko ljubavnih parova gde su partnerke više od deceniju starije od svojih jačih polovina. Dok su neke ostale sa jačim polovinama u ljubavi, ima i onih koji su okončali romanse nakon izvesnog vremena.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Prvi kontakt su ostvarili preko Fejsbuka, a 2013. godine stupili u brak. Javnost je dosta puta umela da osuđuje to što je ugledna modna kreatorka 35 godina starija od svog izabranika, ali uprkos svemu njihova ljubav odoleva svim iskušenjima. 

Goca Tržan i Raša Novaković

Pop pevačicu često na društvenim mrežama prozivaju zbog toga što ima 14 godina mlađeg supruga Radomira Novakovića. Često se susreće sa komentarima "mama i sin" i slično. Raša je u jednom momentu došao u Gocin bend, kao novi bubnjar. I tako su se upoznali. Ona je tada imala 37 godina i nije očekivala da uplovi u ozbiljnu vezi sa bubnjarem. Iako se nije tome nadala, pevačica je kasnije priznala da nije ušla u ozbiljnu vezu sa Rašom, nikada ne bi proživela najlepših 11 godina svog života. Kako je više puta pričala, tada je spoznala šta je prava ljubav. Priznaje da je bilo turbulencija, no, sve su ih zajedno pregrmeli.

Goga Sekulić i Uroš Domanović

Folk pevačica se krajem 2016. godine tajno udala za 15 godina mlađeg džiu-džicu majstora Uroša Domanovića, a nedavno je stavila tačku na brak sa njim posle 6 godina. Goga je priznala u jednom intervjuu da joj mlađi muškaci više prijaju od starijih.

Anabela Atijas i Andreja Atijas

Ona se drugi put venčala sa 11 godina mlađim Andrejem Atijasom, a potom i razvela. Anabela je isticala da je on zreo muškarac i pravi porodičan čovek koji je prihvatio njene ćerke iz prvog braka. Međutim, iako su se razveli, njih dvoje su ponovo zajedno.

Dara Bubamara i Toni

Pevačica je bila u vezi sa 21 godinu mlađim Tonijem, ali ta ljubav nije uspela. Njih dvoje su prvo krili da su zajedno, a onda je pevačica putem društvenih mreža počela da objavljuje njihove zajedničke fotografije. Zajedno su putovali svuda, a mladi biznismen je Daru odveo i na Maldive, a kako su mediji brujali, za taj odmor je platio više od 6.000 evra za svega nekoliko dana boravka. Nakon toga je usledilo putovanje na Zanzibar, a potom i u Instanbul. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading