Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša brutalno je uzvratila bosanskom reperu Adnanu Nikšiću, poznatijem pod nadimkom Sajfer, na prozivke.

Naime, on je udario na Karleušu zbog njenih reči upućenih Aleksandri Prijović, a Jelena se potom oglasila na Instagramu i žestoko mu odbrusila.

Nakon što je čula za ove prozivke, oglasila se Jelena.

Šta su se bre uznemirili ovi neki seoski "reperi" pa prozivaju? Ko vas dira, alo?! Te neki Crni celer (?!), te neki Safer. Pitam druga da mi kaže kako se zovu Indijanci da guglam, jer ne znam ko su, i umesto pesama piše da su dileri droge! (Pa paori, vi ne samo da ste k***c reperi, nego ste i k***c kriminalci čim vas hvataju po školskim dvorištima dok deci dilujete drogu!) Neka poslušaj kako Beograđanka rola repčugu i neka sanjaju da će ikada imati ovakav skil, hit i slavu! P. S. (Džaba vam kokain seljačine, video košta više nego što ste prodali deci u životu) E da, tekst je napisala kraljica repa Mimi Mercedes. Ovo je poruka svima koji s**u. Rat bre! - napisala je Jelena na Instagramu.

Podsetimo, Sajfer nije birao reči nakon njenog oglašavanja.

-Dođe jedna Jelena Karleuša i kaže neki šund, nešto? Kome ćeš ti reći to? Šta tebi sad treba u ovim godinama da sabotiraš nekoga ili da kažeš da je neko šund, a ona kao nije? A peva o soku iz ovo, ono! Znaš, nema potrebe, bez veze traži neku pažnju, dira nekoga. Jednostavno, pukla si! Album ti je bezvezan i šta da ti radim - izjavio je reper, prenosi Informer. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading