Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Fitnes bliznakinje Julija i Natalija Đukić navikle su veliki gnev javnosti, nakon što su udomile psa, a onda ga, nedavno, smestile u azil.

Kao razlog su navele previše obaveza i nemogućnost čuvanja kućnog ljubimca, a burne reakcije stizale su sa svih strana i mnoge javne ličnosti takođe su žestoko reagovale i isprozivale ove influenserke.

Jelena Karleuša se takođe oglasila, ali ona je ovoga puta stala u odbranu Julije i Natalije i istakla da možda devojke nisu empate, ali makar nisu odrale psa i dodala da ih ne treba osuđivati.

Jelena Karleuša

Foto: Alo/ilustracija

 

- U mojoj borbi za životinje, pomogla sam PETA organizaciji da zatvorimo nekoliko fabrika krznašica u Srbiji, borim se protiv upotrebe pravog krzna, protivnik sam mesa u ishrani ljudi, najveći sam donator mnogih azila za životinje, usvajam životinje i sponzorišem lečenje bolesnih životinja. Ali ja ove nesvesne devojke ne osuđujem. A nemojte ni vi, sem ako ne nosite krzno, ne jedete meso, sem ako ne usvajate životinje i ne dajete novac za pomoć azilima! Pođite od sebe! Ako one nisu empate i ako im nije bilo žao psa, bar ga nisu odrale i pojele! A to vi radite, možda ne psima, ali zar je bitno koja je vrsta?! Ili volite ili ne volite životinje! Ne može da vam bude žao psa koji je odveden u azil, a da vam nije žao nečije noge u tanjiru! Bar ga nisu izbacile na ulicu jer sam mnogo takvih životinja usvojila! Kao neko ko je usvojio i psa kome su odsekli šape, smatram da je to pravi zločin za koji niko nije odgovarao, a ovo što su ove klinke uradile je možda bez emocija ali ponavljam, imate li ih vi prema životinjama? - upitala se Karleuša.

Podsetimo, Fitnes bliznakinje su objavila video i detaljno opisale šta se dešava u njihovom životu i tom prilikom istakle zašto su se odlučile na ovaj šok potez.

- Emocije su pomešane, i srećne smo i tužne. Bekija smo mnogo zavolele, ali nije mogao da ostane kod nas i zato smo mu našle mesto gde i pripada. Sinoć nam je bilo poslednje veče sa Bekijem. Zbog nekih okolnosti, nismo mogle da ga zadržimo kod nas i našle smo dom. Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga, a i zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće, nismo mogle da ga zadržimo - napisale su između ostalog fitnes bliznakinje, a potom pokazale azil gde su psa i odvele.

@alo_portal Ceca je ispunila obećanje i došla da podrži Nućija i Vojaža #alo #alodnevnenovine #ceca #svetlanaraznatovic #fypシ #koncert #voyage #nucci ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading