Vesna i Đole
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Vesna i Đole Đogani gostovali su u emisiji kod voditelja Ognjena Amidžića, iako je su nedavno bili na "ratnoj nozi".

Pevač je priznao da je bio ljut na Ognjena što ga nije zvao u emisiju dugo, a za medije je pričao da ne želi da gostuje i pije "razne gluposti" u Amidži šouu.

- Đole, rekao si da nećeš da dođeš kod mene u emisiju. Čitao sam u novinama, bilo je da nećep da dođeš i da piješ razne gluposti"- počeo je Ognjen.

- Nisi me zvao jedno 15 godina. Šalim se, nisi zvao duži period, a mi nismo od nekih koji prave gluposti da bi zvao. Znamo kako je tvoja emisija koncipirana. I onda ja kažem Vesni ne idemo više kod njega. Naljutio sam se bio na tebe i to je to. Nećemo da dolazimo jer nisi ni zvao, a neki ljudi svakih mesec dana gostuju kod tebe"- rekao je Đole.

- Pa, eto, sticajem okolnosti. Nekako uvek tako ispadne. Rekao si: "Ne pijem bljutave koktele da bih bio na televiziji- odgovorio je voditelj.

Njih dvojica nasmejali su sve u studiju, a potom je palo i javno pomirenje.

- Mi smo normalni, čekamo da nas zoveš, pita Vesna kad ćemo, reko: "Zvaće nas, to je moj drug Ognjen..." Kad ono ništa se ne dešava"- rekao je denser i dodao:

- Rekao sam svašta za tebe, i rekao sam nije ti neka emisija, znaš kad te neko ne zove, pa kao, nebitno ti je.

- Evo, sad smo se pomirili. I sa Erom Ojdanićem sam se pomirili. Vesna, hvala ti što si podržala Đoleta i što se nije mnogo naljutio- dodao je Ognjen.

@alo_portal Ognjen Amidzic izveo trudnu devojku na specijalitete iz Ugande! #fypシ゚viral #fypシ #alo #alonovine #ognjenamidzic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading