Jelena Simić u bikiniju
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka RTS-a Jelena Simić otkrila je sve o detinjstvu i školovanju, da li je lako voditi kviz "Slagalicu", koji fakultet je završila i kakav odnos je izgradila sa svojim kolegama.

Popularna voditeljka kviza "Slagalica" je takođe otkrila kako je uopšte došla na javni servis i koji moćni čovek joj je u tome pomogao.

Jelena Simić je rođena u Sarajevu i kako je istakla imala je detinjstvo puno ljubavi. Svoj rodni grad pamti po toplini i mirisima, a što se školskih dana tiče, pamti stalne selidbe, zbog čega je svake godine bila novi đak u razredu.

Zatim je usledilo pitanje kako je došla na RTS i kako je postala voditeljka popularnog kviza.

-– RTS je svojevremeno raspisao konkurs za novinare. Prijavila sam se, ali me nisu pozvali na razgovor. Napisala sam, zatim, mejl direktoru televizije Aleksandru Tijaniću. Rekla sam tada sebi: “Ova vrata si zatvorila." Sutradan, mene je pozvala njegova sekretarica na razgovor. Rekao mi je: “Volim borce, idi u Beogradsku hroniku” - istakla je voditeljka.

Skinula se voditeljka Slagalice

Printscreen

 

Jelena je dodala i da su u početku svi mislili da je lako voditi popularni kviz "Slagalica".

Na samom početku, svi misle da je lako voditi kviz "Slagalicu", tog uverenja sam bila i ja sve dok nisam stala za pult i krenula da vodim. Sada mi taj posao pričinjava zadovoljstvo. U pitanju je format gde nema mnogo prostora za voditeljsku priču, potrebno je da pratite igru, vodite računa o vremenu i pravilima, budete dobar domaćin takmičarima koji jesu glavni akteri najgledanijeg TV formata na našim prostorima - rekla je Jelena za portal "Espreso".

Jelena je završila Fakultet političkih nauka sa željom da se bavim novinarstvom, a na pitanje da li je lakše raditi sa ženama ili sa muškarcima, Jelena je odgovorila kako je njoj najvažnije da se rešila sopstvene sujete, koja guši ljude, ne daje mira i nije produktivna.

Podsetimo, voditeljka Jelena Simić ima 18 godina starijeg muža, sa kojim ima dvoje dece, ćerku Unu i sina Aleksu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading